Transport &Livrare &Retur

MOMENTAN, PRODUSE-NATURALE.RO NU PRIMESTE/ONOREAZA COMENZI ONLINE.

Multumim pentru intelegere!

Returul produselor

1. In conformitate cu legislatia in vigoare potrivit O.G.130/2000, clientul are dreptul sa notifice in scris Produse-naturale.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
2. Orice cerere de renuntare a produsului trebuie datata, semnata de catre cumparator si trimisa la adresa de e-mail info [at] Produse-naturale.ro

3.  Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport care s-a folosit si pentru expediere de catre Produse-naturale.ro.
4.  Nu se accepta pentru returnare urmatoarele produse:
-  Produse care prezinta urme de uzura;
-  Produse care prezinta urme de consum;
5. Produse-naturale.ro va inapoia (prin mandat postal) contravaloarea  produselor returnate in cel mult 7 zile de la  primirea produselor si  verificarea integritatii lor. 

Suma maxima pe care Produse-naturale.ro o poate restitui clientului, reprezinta contravaloarea produsului. Costurile cu transportul produsului reprezinta exclusiv obligatia clientului.

Cei care au beneficiat de TRANSPORT GRATUIT si decid sa returneze produsele sau doar o parte din produse, trebuie sa achite si taxa initiala de transport:

Exemplu: comanda initiala 3x Graviola Swanson 60 capsule= 212,7 lei si TRANSPORT GRATUIT( comanda mai mare de 200 lei)

 

 

 

 

Produse-Naturale.ro © 2019