Graviola

Deși îi sunt atribuite mai multe proprietăți, cel mai interesant este efectul pe care îl produce asupra tumorilor. Această plantă este un remediu dovedit împotriva cancerului, sau mai exact a oricărui tip de cancer. Informația vine de la unul dintre cei mai mari producători de medicamente din lume, care  studiază planta de mai mult de 20 de ani prin teste de laborator, teste care  arată că:  GRAVIOLA distruge celulele maligne din 12 tipuri tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostată, pulmonar și pancreas. Și mai mult, spre deosebire de chimioterapie, efectul fructului nu afectează celulele sănătoase.

Compușii acestui arbore încetinesc de 10.000 de ori mai bine creșterea celulelor canceroase decât Adriamycin un produs folosit foarte des în lume în chimioterapie(cunoscut sub numele de “diavolul roşu”, poreclă  obţinută atât datorită culorii roşii puternice cât şi efectelor secundare teribile ce ameninţă viaţa, efecte care includ  printre altele şi daune fatale ale  sistemului cardiovascular.

Pe lângă faptul că este un remediu pentru cancer, Graviola este un agent antimicrobian cu spectru larg atât în infecţii bacteriene cât si fungice. Este eficient împotriva paraziţilor interni și a viermilor, scade  tensiunea arterială și este utilizat pentru stări depresive, stres sau regenerarea celulor nervoase.

În 1997 s-a descoperit că Acetogeninele din Graviola au o putere citostatica mai mare decât Adriamycin (un medicament chimioterapeutic  folosit) și au avut efecte citotoxice excelente, ducând la distrugerea completă a cancerului de colon în toate testele efectuate (in laborator).

Un alt studiu, efectuat în 1999, a arătat că Annoglacynele A și B, conținute în Graviola, au avut un efect  mai puternic decât Adriamycina în cancerul de sân MCF-7 și foarte eficient în cancerul pancreatic Faza a 2-a, iar în 2002 s-a demonstrat efectul puternic citotoxic al 6 Acetogenine în cancerul hepatic.

Studiile medicale realizate de-a lungul a 20 de ani de cercetări au dovedit că Graviola are un aport foarte important în creșterea gradului de imunitate a organismului (care poate fi slăbit de o multitudine de factori, printre care și tratamentele chimioterapeutice). Astfel, Graviola este utilizată pentru a lupta  împotriva infecțiilor grave, ca întăritor al sistemului imunitar, anti-cancerigen superior, citostatic în adenom de prostată, renal, cancer colo-rectal, carcinom pancreatic, hepatic, testicular, mamar si pulmonar.

Afisare: Lista / Grila
Afiseaza:
Ordine:
Graviola capsule vegetale, 500mg x 60 capsule vegetale
Graviola  capsule vegetale, 500mg x 60 capsule vegetale Ingrediente /Compoziţie/ per ca..
159,80 RON
Graviola capsule, Now Foods, 500mg, 100 capsule
Forma de prezentare: flacon cu 100 de capsule Compoziţie: per capsulă:  500mg de pudră&n..
120,00 RON
GRAVIOLA CONCENTRATA: EXTRCT de GRAVIOLA   Compoziţie: per capsulă/vegetala:  5000mg de..
0,00 RON
Graviola Plus, 60 capsule
Compozitie: Extract hidroacetonic 35:1 (maltodextrina) din frunze  Gravde Graviola (A..
179,00 RON
Graviola pudră, 100g
Pulbere de GRAVIOLA obţinută din  frunze de Graviola măcinate  fin, după ce în prealab..
53,00 RON
Graviola suc/  juice/ piure, 500ml
PIURE din pulpa de GRAVIOLA, 500 ml (GUANABANA/ Annona muricata) Contine 100% pulpa de G..
169,90 RON
Beneficii: Deși îi sunt atribuite mai multe proprietăți, cel mai interesant este efectul pe care îl ..
79,90 RON
Graviola Vita Plus 600mg 100 capsule Guyabano - Soursop
Flacon cu 100 capsule x 600mg pudra de graviola Produs in SUA de Vita Plus inc Proprietati:&nb..
137,00 RON
Produse-naturale.ro vine in sprijinul celor bolnavi de cancer cu o oferta unica in Romania: 3 produs..
0,00 RON
Produse-Naturale.ro © 2019