Graviola Plus, 60 capsule

Graviola Plus, 60 capsule
Producator: Smart Living
Cod produs: Graviola Plus, 60 capsule
Disponibilitate: Out Of Stock
Pret: 179,00 RON
Cantitate:     - SAU -   Adauga in Wish List
Adauga in comparatie

Compozitie: Extract hidroacetonic 35:1 (maltodextrina) din frunze  Gravde Graviola (Annona muricata Linne) standardizat la min 2-3 % acetogenine exprimate in annonacina. Excipienti : Gelatina, Faina de orez, Stearat de magneziu

Flacon cu 60 capsule

Indicatii terapeutice: 

Studii medicale recente au descoperit ca Graviola are un efect pozitiv foarte important in ridicarea gradului de imunitate al organismului (care poate fi slabit de o multitudine de factori, printre care si tratamentele chimioterapeutice).

In 1976 Institutul National de Cancer al SUA a demarat un studiu cu finantare federala. In urma studierii a peste 20 mii specii de plante, frunzele de Graviola, o planta din padurea Amazoniana, s-au dovedit a avea un puternic efect antitumoral. NCI a inaintat firmelor de medicamente studiile lor. A intrat pe piata ca supliment alimentar sub numele de GRAVIZON. Pe langa efectul citolitic asupra celulelor canceroase are si efecte multiple in mentinerea starii de sanatate (calmant nervos, regularizarea presiunii sangelui etc).

Studiile s-au concentrat asupra unor fito-chimicale – numite Annonaceous acetogenins-continute in frunze, seminte si tulpina. Studiile publicate au demonstrat efectul toxic selectiv asupa unor celule tumorale. Nu numai ca are efect citolitic asupra unor tipuri diferite de celule canceroase rezistente la tratamente citostatice, dar se pare ca are o „afinitate speciala” catre acestea, remarca un studiu al unei universitati americane. Proprietati si actiuni: antibacterian, antihelmintic, anticanceros, anticonvulsivant, antidepresiv, antifungic, antimicrobian, antineoplasmic, antiparazitic, antispasmic, antitumoral, antiviral, astringent, depresant cardiac, citotoxic, febrifug, hipotensive, insecticid, sedative, stimulent digestiv, vasodilator, vermifug. Efectul acestor suplimente se vede in general in timp. Pentru marea majoritate a bolnavilor, care afla in fazele terminale de boala lor, tratamentul trebuie cumulat cu celelalte tratamente.

Efecte:
· Inhiba virusul de hepatita B si cancerul hepatic;
· Inhibitor de cresterea celulelor tumorale;
· Activitate citostatica la celulele de cancer;
· Activitate antibacteriala;
· Activitate antivirala cu efect la Herpes simplex;
· Activitate antidepresiva;
· Efect la stres indus de peroxidarea lipidica;
· Activitate antiparazit;
Produs in SUA.


 

 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare:Produse-Naturale.ro © 2019